dimarts, 27 de gener del 2015

Resum 2014

Aquest darrer any 2014 ha estat un dels més actius pel que fa a sortir a córrer. Tot i començar-lo amb dubtes degut a la lesió que arrossegava de l'agost anterior, crec que per una vegada vaig fer bé les coses i tant els exercicis de recuperació i enfortiment dels turmells com el retorn a l'activitat de manera gradual han fet que aquest any passat no patís cap lesió que em deixés parat ni una sola setmana sencera!!! Us puc dir que això és certament una sorpresa, ja que els últims anys, ja fos per dolors o lesions musculars com de torçades de turmell, algun que altre mes sempre me'l passava descansant...

He fet de tot una mica, però sobretot he fet mooolta més muntanya!!! De fet gairebé la meitat de les meves sortides han estat per muntanya i és que és molt més divertit!!! M'he perdut pels camins de Collserola, he pujat cim als Pirineus, m'he passejat pel Montsià i vaig aprofitar les Dolomites per córrer pels Alps italians més impressionants. Córrer per muntanya (al menys a mi) t'omple molt més que fer-ho per asfalt, veure sortir el Sol des de dalt d'un cim o senzillament al mig del bosc o d'un prat és preciós, veure com es desperta la natura, com la llum comença a arribar a tots els racons, com l'escalfor dóna vida... A més a més, he pogut veure paisatges increïbles (a les Dolomites els cims emboirats a primera hora del matí), fets insòlits (el meteorit que va caure una matinada) o fauna en el seu estat natural (isards, cabres, guineus, llebres...). Us ho recomano de totes totes!

Aquí us deixo les dades:

  • Distància: 2.298 Km
  • Desnivell positiu: 58.950 metres
  • Temps: 224 hores
  • nombre d'activitats: 163
  • Kilòmetres/setmana: 44 km

Aquestes dades suposen un bon increment tant de kilòmetres com de metres de desnivell positiu respecte a anys anterior com podeu veure en les següents gràfiques:

Pel que fa a curses, només he participat en 3, totes de muntanya i totes precioses. Amb especial atenció a l'Olla de Núria, espectacular!! 

I això és tot! Salut i kilòmetres! 
A veure si aquest any pot ser més i millor.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada